ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥ (AIRBAG)

ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥ (AIRBAG)
 
Ο εγκέφαλος των αερόσακων αποτελείται από 2 μέρη:
 
HW (hardware)
 
SW (software)

 

Μετά από μια πιθανή σύγκρουση είναι αναπόφευκτο το άνοιγμα των αερόσακων.

Η ECUEXPERTS αναλαμβάνει την αντικατάσταση του εγκεφάλου των αερόσακων η οποία  είναι ένα πολύ δαπανηρό έξοδο για την τσέπη μας, αφού μετά την σύγκρουση ανοίγει τα δεδομένα σύγκρουσης (crashdata) στο software (sw) του εγκεφάλου με αποτέλεσμα να κλειδώσει το λογισμικό πρόγραμμα του εγκεφάλου.

Ο προγραμματισμός και το ξεκλείδωμα του εγκεφάλου των αερόσακων είναι δυνατόν να γίνει από εμάς αυθημερόν με μικρό κόστος και να επαναφέρει τον εγκέφαλο σε εργοστασιακή λειτουργία.


Η ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ AIR BAG.

Επισκευάζουμε & επαναπρογραμματίζουμε τους χαλασμένους εγκεφάλους αερόσακων SRS επαναφέροντας τους σε λειτουργία με εγγύηση και χαμηλό κόστος, μην πετάτε τους παλιούς εγκεφάλους επισκευάζονται με επιτυχία!! Έτοιμοι να σας προστατέψουν οπότε χρειαστεί!!

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή και επαναφορά του συστήματος ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου (airbag ecu) στην αρχική του κατάσταση πριν την πρόσκρουση μειώνοντας αισθητά το κόστος.

  • ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥ (AIRBAG)
 
Στην ECUEXPERTS διαθέτουμε όλα τα εργοστασιακά προγράμματα (sw airbag ecu) και μαζί με τα ειδικά διαγνωστικά μηχανήματα και programmers, μπορούμε να διαβάσουμε την βάση δεδομένων του εγκεφάλου των αερόσακων μεσα απο τις ειδικες μνημες του εγκεφαλου, και να γίνει με απόλυτη επιτυχία το ξεκλείδωμα του εγκεφάλου αερόσακων αφαιρώντας τα δεδομένα σύγκρουσης (crash data) που καταγράφονται μετά την σύγκρουση, και τον καθιστά προς αντικατάσταση.
Το ξεκλείδωμα των εγκεφάλων των αερόσακων είναι πολύ υπεύθυνη εργασία και απαιτεί πείρα, γνώση, και πολύ προηγμένα μηχανήματα. Επισκευάζουμε, ξεκλειδώνουμε, και προγραμματίζουμε όλους τους εγκεφάλους airbag σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων και φορτηγών μέχρι και σήμερα.
 
  • ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥ (AIRBAG)
 
Η ECUEXPERTS αναλαμβάνει τον επαναπρογραμματισμό αεροσάκων, ώστε να λειτουργήσουν πάλι από άνοιγμά τους μετά από ατύχημα.  Ο επαναπρογραμματισμός αεροσάκων γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, με τη χρήση κατάλληλων υπολογιστών και προγραμμάτων, που συνδέονται στον εγκέφαλο του οχήματος και ορίζουν τα επιθυμητά δεδομένα.
Τα εξειδικευμένα προγράμματα που πραγματοποιούν τον επαναπρογραμματισμό αεροσάκων είναι τα απολύτως συμβατά με την εκάστοτε κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων, ώστε να μη δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα σε μελλοντικό τους άνοιγμα.