ΜΟΝΑΔΕΣ ABS

Ο εγκέφαλος του ABS είναι αρμόδιος για το αντιμπλοκάρισμα των τροχών σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος σε ολισθηρό οδόστρωμα.
Σε πολλές περιπτώσεις μετά από πολύχρονη λειτουργία ο εγκέφαλος του ABS χάνει την επικοινωνία με το όχημα ή μετά από διάγνωση δεν έχει επικοινωνία με κάποιο αισθητήρα στους τροχούς με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί και να ανάβει η ενδεικτική λυχνία στο ταμπλό του αυτοκινήτου.
 
Το κόστος αντικατάστασης του εγκεφάλου ABS είναι μεγάλο ενώ η επισκευή του με αποτελεσματικό τρόπο έχει σίγουρη επιτυχία με πολύ χαμηλό κόστος έναντι της αγοράς ενός καινούργιου.
 
Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ευστάθειας (ESP)
 
Το ESP εμποδίζει τις πιθανές πλαγιολισθήσεις σε περίπτωση που ένα όχημα χάσει τον έλεγχό του. Συγκεκριμένα, επεμβαίνει στο σύστημα πέδησης ή στο σύστημα ελέγχου κινητήρα για να αποτρέψει τις ανεξέλεγκτες πλευρικές ταλαντώσεις.
 
Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος φρένων (ABS)
 
Εάν μπλοκάρουν οι τροχοί εξαιτίας πολύ απότομου φρεναρίσματος, το όχημα σταματά να αποκρίνεται στους χειρισμούς του τιμονιού. Στην περίπτωση αυτή, η τεχνολογία ABS μειώνει αυτόματα την πίεση πέδησης, έτσι ώστε καθένας από τους επιμέρους τροχούς να μην ακινητοποιηθεί και να παραμένει υπό έλεγχο.
 
Η ECUEXPERTS διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο με σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό παρέχοντας στον πελάτη άμεση, ασφαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση.
 
Επιδιορθώνουμε βλάβες όπως η διακοπή επικοινωνίας του συστήματος, η αντλία abs και βλάβες στους αισθητήρες τροχών.
 
Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:
• η επισκευή και
• ο προγραμματισμός του εγκεφάλου ABS-ESP
 
Η επισκευή του εγκεφάλου ABS με ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ έχει σίγουρη επιτυχία με πολύ χαμηλό κόστος έναντι της αγοράς ενός καινούργιου.
 
 
ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ABS ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΡΑΠΤΗ  ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ!!!!!